lørdag den 15. marts 2008

En uge ved Silkeborg (Truust)




Så kom vi hjem fra ferie med Oliver i Jylland. En sjov og lidt hård uge. Man kan godt mærke, man ikke har alderen til mindre børn i en hel uge mere, men pyt, vi hyggede os.

Oliver er vores lille guldklump af et barnebarn, 4½, og det ½ er meget vigtig i den alder, det skal man nok blive gjort opmærsom på. Vi havde dårligt vejr det meste af ugen, men vi klarede den alligevel, ild i brændeovnen og så indendørshygge, og det havde Oliver ikke noget imod.
Han er en spøjs dreng, meget humoristisk og enorm spørgelysten, vi elsker den dreng.

Det blev til et par ture i Randers regnskov, eller som Oliver sagede indtil han fik ordentligt fat i det "Anders Regnskov". Han var vildt begejstret for regnskoven, det var spændende at man kunne næsten røre dyrene, men han forstod da godt man ikke måtte. Det var skønt at se hvor han hyggede sig,,,,,det er let at se, han får sådan en helt speciel glød i øjnene.....rigtig barneglæde.

En af grundene til at vi tog ferie derovre, var at vores ene datter skulle aflægge svendeprøve som skiltemaler på Silkeborg tekniske skole, og det sku' vi selvfølgelig se. Hun er en knag til sit håndværk,,, det er begge vores døtre,,,,,fantastiske håndværkere. Deres emne til svendeprøven, var at de skulle lave en komplet udstillingstand for en "Hot rod garage". 14 elever 14 stande og meget flotte stort set allesammen. Alle bestod. Christina (Datteren) havde lavet en flot bil på 2 meter, vi desværre ikke ku have med hjem,,,,,den ville jeg godt ha hængende et eller andet sted, men desværre.

Fuglene blev ikke glemt,,,,vi boede på en naturgrund, der vrimlede med småfugle. Der kan nævnes, ynglende halemejser, Sortmejser, musvitter, Grønirisk og sisken, blåmejser, fuglekonge samt at vi fik besøg af Topmejse, Jernspurv og Fyr/Sumpmejse, den sidste er ikke blevet verificeret endnu,,,,og håber selvfølgelig på Fyrmejse.

Det blev da trods vejret til nogle timer i fugleskjul med kamera, og jeg fik da også en del billeder af diverse småfugle.

Så alt i alt en top ferie.

Ingen kommentarer: