søndag den 4. maj 2008

Tersløse bøgeskov



Der er travlt iøjeblikket med at pakke i kasser. Vi regner med at afhænde vores lejlighed d. 1 juni og så flytter vi i kolonihaven indtil vi kan flytte ned i vores hus, midt i juli. Det er ufatteligt, hvor mange flyttekasser man kan fylde fra en lille 67 m2 lejlighed, men hvad dælen det skal jo gøres.

Vi har haft Oliver i week-enden og han ville gerne se det nye hus, så vi kørte en tur til Dianalund for at se på huset og omgivelserne på denne tid af året. Der er bare så smukt dernede, alt er lige pludselig i farver, hvor det var gråt og trist da vi kiggede på huset i marts/april. Så det er kun til at vi glæder os endnu mere.

Vi gik en tur i skoven, der ligger lige bag huset, Tersløse bøgeskov,,,,,,,,vi skulle jo lige se hvad der var af fugle og hvilken potentiale skoven havde. Der er en meget flot bøgeskov, med gran bevoksninger ind imellem, og masser af fuglesang,,,,,herligt.

Vi fik set, Halemejse, Gulspurv, Gærdesmutte, bogfinke, gransanger, fasan, musvåge og for første gang, en munk,,,,,altså fuglen ;-)....og et enkelt råvildt. Det skal nok blive spændende at gå tur med "hundene" derovre.

Det var helt rart at komme ud og kigge efter fugle,,,der er eller ikke meget tid lige nu,,,,vi syntes der er rigeligt at kigge til,,,,,,men det skal nok komme.

Oliver glæder sig iøvrigt til at komme ned og besøge os og sove i "sit værelse"

Husk at leve i nuet.

1 kommentar:

Kim og Anette sagde ...

Hej med jer, kan se inde på Gi Pote, at i skal have en lille ny vaps. Tillykke med den.
vi kan også se at I er blevet "bønder", jo velkommen i klubben ;) Husk at i altid er velkomne her, også med den lille nye jagthund.
Hilsen Kim og Anette.
www.123hjemmeside.dk/Bakkehuset
www.purreskoven.dk